Een opgeruimd bureau

Is jouw bureau een bende, met allerlei USB kabels en kaartlezers? Dan is de Quirky Spacebar wel wat voor jou. Met deze fraai vormgegeven accessoire kan je voortaan je muis en toetsenbord netjes onder je scherm opbergen en je krijgt er ook nog eens zes USB-poorten bij.De Quirky Spacebar is gemaakt van geborsteld aluminium met witte kunststof accenten. Je kan er een toetsenbord tot 18 inch lang en 1,5 inch hoog (45 x  3,8 cm ) onder kwijt. Op de plank kan je een scherm met een gewicht van zo’n 15 kilo kwijt (het gewicht van een 27 inch Apple iMac). Er zitten vier USB-poorten aan de voorkant en twee aan de achterzijde. Aan de achterzijde verbind je ook deze handige plank met je computer. Verder is er een mini USB-poort  en een AC-adapter-poort.

De Spacebar wordt via een bijgeleverde AC-adapter van stroom voorzien. Hoewel de accessoire ook voor Windows PC’s te gebruiken is, heeft het design duidelijk een Apple-sausje en passen ook lang niet alle toetsenborden er onder. De Quirky Spacebar kost 79 euro en is te bestellen bij onder andere I-Customs.nl.

http://www.i-customs.nl/webshop/mac-computer-gadgets/kabelmanagement/spacebar

About Redactie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque mollis dictum malesuada. Pellentesque at tempor nulla, eu pharetra tortor. Morbi malesuada ante sed sapien sollicitudin dignissim.

{lang: 'nl'}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>