Externe harde schijf overbodig met Victorinox 1TB Flash Drive

Het Zwitserse Victorinox is al decennia lang bekend als maker van het bekende ‘Zwitserse zakmes’, met uitvoeringen die meer lijken op kleine gereedschapskoffers dan op een zakmes. Ze maken echter meer dan messen alleen. Victorinox is ook producent van hoogwaardige USB-drives. Die zijn binnenkort ook beschikbaar in een 1 Terabyte – uitvoering.Ja, dat klopt. Een Terabyte! Vanaf nu kan je een extreme opslagcapaciteit zo aan je sleutelboxs hangen. De USB 2.0/eSATA II drives krijgen standaard een 256 bits AES hard-en software beveiliging mee en als we het plaatje moeten geloven ook een monochroom LCD schermpje.

Maar Victorinox zou zijn naam niet eer aandoen als er wat extra functionaliteit bijkomt. Het lijkt er dus op dat de drive in een versie komt die ook een mesje en schaar heeft. Voor degenen die regelmatig vliegen komt er ook een mes-loze versie, dat voorkomt dat je kostbare kleinood zonder pardon door de luchthavenbeveiliging in beslag wordt genomen.

Kopers moeten wel diep in de buidel tasten. Aan de 1TB stick hangt een prijskaartje van liefst $2000. Het kleinood is er ook met lagere capaciteit. De 640GB versie kost $470.

About Redactie
De redactie van dit Blog bestaat uit alle expert trainers verbonden aan de Competence Factory. Zij schrijven onafhankelijk, kritisch op een laagdrempelige manier over vaknieuws, maar ook over luchtige zaken als gadgets en 'lifestyle tech' gerelateerd nieuws.

{lang: 'nl'}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>