Handtas met ingebouwde iPhone – lader van ontwerper Richard Nicoll

Ontwerper Richard Nicoll heeft een nieuwe tas ontworpen met een opvallende extra functie. In de tas zit een apart vakje voor je iPhone of een andere smartphone. Tot zover niets nieuws, maar in dat speciale vakje zit een laadkabel die aangesloten is op een een externe batterij, zodat je de iPhone kunt opladen terwijl hij is opgeborgen in je tas.Is de batterij weer helemaal vol, of krijg je een telefoontje of sms terwijl de telefoon in de tas zit? Dan krijg je via een LED-lampje in een speciale hanger aan de buitenkant een seintje. Deze is via Bluetooth namelijk verbonden met de lader (en eventueel je telefoon)

De externe accu in de tas zelf kan ook worden opgeladen, door middel van inductie. Dit is gedaan omdat je dan geen bevestigingspunten voor een laadkabel nodig hebt aan de buitenkant van de tas. De tas werd door Nicoll ontworpen in samenwerking met mobiele provider Vodafone en Tusting, dat lederwaren verkoopt. Het is nog niet bekend wanneer de tas verkocht gaat worden en voor welk bedrag. Het model dat tijdens de London Fashion Week werd gepresenteerd was slechts een prototype.

About Redactie
De redactie van dit Blog bestaat uit alle expert trainers verbonden aan de Competence Factory. Zij schrijven onafhankelijk, kritisch op een laagdrempelige manier over vaknieuws, maar ook over luchtige zaken als gadgets en 'lifestyle tech' gerelateerd nieuws.

{lang: 'nl'}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>