Samsung Zipel oven krijgt instructies van je Android telefoon

‘Slimme ovens’ zijn al langer iets waar fabrikanten mee bezig zijn, maar ze zijn nog niet echt aangeslagen bij het grote publiek. Samsung doet nu een nieuwe poging om dat te veranderen, met de lancering van de nieuwe Zipel oven in Korea.

Naast de duidelijk moderne vormgeving is het echte onderscheidende verhaal van deze oven de ingebouwde WiFi, waarmee het apparaat kan communiceren met je Android smartphone. Met die telefoon kan je vervolgens de oven precies goed instellen voor ruim 160 gerechten.

De oven zelf werkt met infrarood technologie, waarmee meer mogelijk moet zijn dan bij een traditionele (hetelucht) oven. Ook krijg je standaard een paar ‘slimme’ features in de oven zelf zoals de mogelijkheid om het aantal calorieën van een bepaald gerecht te tonen. Helaas is er nog niets bekend over een prijs of over een eventuele lancering buiten Korea.

About Redactie
De redactie van dit Blog bestaat uit alle expert trainers verbonden aan de Competence Factory. Zij schrijven onafhankelijk, kritisch op een laagdrempelige manier over vaknieuws, maar ook over luchtige zaken als gadgets en 'lifestyle tech' gerelateerd nieuws.

{lang: 'nl'}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>