Zwartrijders – app voor Android gratis te downloaden

Wil je als ov-reiziger weten waar vertragingen of controles zijn (voor het geval je ‘vergeten’ bent een kaartje te kopen of geen chipknip hebt)? Er is nu een app voor. De TotalOV App is gratis te downloaden in de Android Market. Vanaf eind maart 2012 is de TotalOV App voor iPhone, iPad en iPod te downloaden.De app biedt via een uniek systeem de juiste controles en vertragingen per regio, plaats, lijn of traject. Voor die informatie in de TotalOV  app maakt men ook gebruik van eigen medewerkers die zelf controles en vertragingen melden in de app. Door te weten waar de controles zijn kan je als reiziger een hoop geld besparen.

Omdat je ook op de hoogte bent van actuele vertragingen kan je ook de reis  vooraf goed plannen. Het systeem is afgelopen week door de makers van de app getest, waarbij men goede resultaten meldde. De gemelde vertragingen gelden voor zowel bus, tram, metro, randstadrail, veerboot en de treinen.

Ook wordt er samengewerkt met evenementenbureau ‘s en bedrijven. Zo wordt er de meest efficiënte reisinformatie gegeven. TotalOV is helemaal onafhankelijk en stelt de reiziger centraal, aldus de makers van de app. In de periode dat TotalOV actief is in Nederland het aantal zwartrijders, naar eigen zeggen aanzienlijk verminderd en is de kaartverkoop eveneens omhoog gegaan.

TotalOV Android Ap downloaden:

https://market.android.com/details?id=com.emx.TotalOV&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbXguVG90YWxPViJd

About Redactie
De redactie van dit Blog bestaat uit alle expert trainers verbonden aan de Competence Factory. Zij schrijven onafhankelijk, kritisch op een laagdrempelige manier over vaknieuws, maar ook over luchtige zaken als gadgets en 'lifestyle tech' gerelateerd nieuws.

{lang: 'nl'}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>