Amplifiear, een oor te luisteren leggen op de iPad

De Amplifiear van Nonlinear Studio’s is een slimme clip-on gadget die het geluid van de iPad moet versterken. De eenvoud van het ontwerp is verbluffend. Lekker low-tech, geen batterijen, draden of stroom van enige soort. De  Amplifiear versterkt het volume door het geluid uit de iPad speaker op de achterkant te weerkaatsen en naar voren te richten.Nonlinear’s hoofdontwerper Even Cabots bedachte het lichtgewicht, van recyclebaar ABS plastic gemaakte oor vanwege een in zijn ogen ontwerpfout in de Apple tablet, een speaker die gericht is naar achteren. Dat zorgt voor niet optimaal geluid als er geen andere stereo devices gebruikt worden.

De slimme Amplifiear komt met ene speciale clip, waarmee hij zowel op de iPad 2 als op de nieuwe iPad past. Je bevestigd het oor op de bovenhoek van de tablet. Als een soort mini amphitheater haalt hij zijn versterking uit basale fysieke akoestiek.

De makkelijk te vervoeren en direct functionerende Amplifiear is een schoolvoorbeeld van eenvoudig, doeltreffend design. Er zijn nog 28 dagen op Kickstarter te gaan om de benodigde funding binnen te halen. Voor een bedrag vanaf $ 20 kan je meedoen, daarvoor ontvang je dan 1 Amplifiear.

http://www.kickstarter.com/projects/nonlinear/amplifiear-better-sound-for-the-new-ipad-and-ipad

 

About Redactie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque mollis dictum malesuada. Pellentesque at tempor nulla, eu pharetra tortor. Morbi malesuada ante sed sapien sollicitudin dignissim.

{lang: 'nl'}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>