Competence Factory en MediaCenter Rotterdam inspireren samen!

Op 1 april opent Competence Factory een nieuwe trainingslocatie in samenwerking met MediaCenter Rotterdam.

Competence Factory is een trainingsinstituut dat al 25 jaar trainingen geeft op het gebied van design, web/app development, audiovisuele diensten en online marketing. De nieuwe vestiging bij MediaCenter Rotterdam wordt binnenkort geopend en aankomende cursisten kunnen rekenen op een hartelijk welkom.

Competence Factory gaat in Rotterdam een samenwerking aan met MediaCenter Rotterdam dat gevestigd is op een uitstekend bereikbare locatie. MediaCenter Rotterdam beheerst het gehele communicatietraject en biedt alles aan op het gebied van gedrukte-, geprinte- en digitale communicatie in combinatie met mail, fulfilment, warehousing en logistiek.

Ontwikkel je verborgen talenten

Meer kans om je talenten te ontdekken

Directeur Steven Yntema van MediaCenter Rotterdam noemt het een perfecte samenwerking. “De activiteiten van Competence Factory sluiten goed aan bij de interne vraag van onze klanten om zich te ontwikkelen in het complexere vakgebied van communicatie.” Rene Steuer, CEO van Competence Factory, ziet het als een samenwerking die meer mensen de kans biedt om hun verborgen talenten te ontdekken binnen een inspirerende omgeving op een inspirerende locatie.

Zowel Competence Factory als MediaCenter Rotterdam groeit momenteel. “Vooral in de complete fulfilment van marketing- en media-oplossingen groeien we sterk. Zo heeft RET, het Rotterdams OV bedrijf, laatst de hele reproafdeling bij ons geoutsourcet en hebben wij alles voor hen op de rails gezet. We bouwden een webportaal waar ruim 1300 medewerkers al hun printopdrachten plaatsen in combinatie met de volledige nabewerking, warehousing, fulfilment en distributie. Wij zijn trots op deze groei en laten dit graag zien. Cursisten van Competence Factory zijn meer dan welkom voor een rondleiding door ons bedrijf. MediaCenter Rotterdam is immers één van de weinige bedrijven waar het gehele traject zichtbaar is” aldus Steven Yntema.

Rondleiding voor cursisten

Rene Steuer vindt transparantie belangrijk. “Het is voor de cursisten interessant om te zien wat er na een training met een zelfgemaakt ‘product’ kan gebeuren. Het krijgt vorm en wordt tastbaar door de inzichtelijkheid en transparantie van MediaCenter Rotterdam. Leren door inspireren neemt door deze samenwerking nieuwe vormen aan en daar ben ik zeer enthousiast over.”

MediaCenter Rotterdam

Om cursisten in Rotterdam op feestelijke manier te verwelkomen loopt er een aantrekkelijke kortingsactie via Competence Factory en biedt MediaCenter Rotterdam cursisten een rondleiding door het gehele bedrijf aan waar het hele communicatietraject zichtbaar is.

Competence Factory Rotterdam
MediaCenter Rotterdam
Metaalhof 27
3067 GM
Rotterdam

About Sofie Colmbijn

{lang: 'nl'}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>