Social Media onderzoek Newcom 2015

Jongeren blijven actief op Facebook, het gebruik van Twitter is licht gedaald en binnen 2 jaar zal Instagram groter zijn dan Twitter. Het jaarlijkse onderzoek van Newcom geeft meer en meer een volwassen inzicht in hoe Nederlad Social media gebruikt.

Gaat Facebook, net zoals Hyves, verloren?

Al jaren lang gaan er speculaties over Facebook de ronde. Jongeren haken af en daarmee zou het netwerk aan importantie moeten inleveren. Er is echter wel een groot verschil met Hyves, dan slechts een nationaal speelveld had, geen ‘sign in’ functie had en qua look & feel nogal leek te rammelen.

Hoe dan ook, hier kun je het onderzoek downloaden en bekijken.

Michel Penterman About Michel Penterman
Michel Penterman traint Professionals op het gebied van Online Marketing, Content Marketing, Online Ondernemen, Social Media en Online Learning en is bij de Competence Factory verantwoordelijk voor het Online Marketing Cluster. Daarnaast is hij uitgever op www.gitaarles.nl en Youtube Partner.

{lang: 'nl'}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>