Social Media updates in 2 minuten (video)

We zijn dol op formats. En dit is weer een hele goede. In 2 minuten word je door middel van een video op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op het gebied van Social Media.

In deze update krijg je informatie over de belangrijkste wijzigingen op Facebook en de strijd tussen Meerkat en Periscope, beide live streaming diensten die ‘The Next Big Thing’ lijken te zijn voor Twitter.

De video hieronder wilden we je niet onthouden. Een hele luchtige en humorvolle manier om je klanten te betrekken bij de ontwikkeling van je dienst.

Michel Penterman About Michel Penterman
Michel Penterman traint Professionals op het gebied van Online Marketing, Content Marketing, Online Ondernemen, Social Media en Online Learning en is bij de Competence Factory verantwoordelijk voor het Online Marketing Cluster. Daarnaast is hij uitgever op www.gitaarles.nl en Youtube Partner.

{lang: 'nl'}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>